tiistai 13. marraskuuta 2012

Hyvä päivä

Tänään oli hyvä päivä. Hyvän tästä päivästä teki se, että jäi hyvä mieli lääkärikäynnistä. Puhuttiin PAS:sta ja kolmannesta ICSI:stä. Alan tikuttamaan ovulaatiota torstaina ja jos siinä plussaan niin alkion siirto on sitten alkuviikosta. Luottoa alkioiden sulatuksesta selviämiseen ei juurikaan ole, mutta varmasti se kuitenkin kirpaisee jos saammekin puhelinsoiton ettei mikään niistä selvinnyt.

Lääkärimme kertoi, että uusimmat tutkimukset suosittaa pelkästään pakastesiirtoja, että jossain päin maailmaa tuoresiirtoja ei enää tehdäkään. Jossain vaiheessa kuulemma suomessakin saatetaan siirtyä pelkkiin pakastesiirtoihin. Saa nähdä.

Lääkäri oli myös aika reilu kun otti itse puheeksi, että kirjoittaa meille reseptit tälle vuodelle, että saadaan seuraavat hormonit lääkekaton piikkiin. Sanoi vielä kirjoittavansa sen verran reilut määrät niihin, ettei varmasti lopu kesken. Jei.

4 kommenttia:

  1. Teidän suunnitelmat kuulostaa hyvältä! Kovasti tsemiä matkaan.

    Kävin aamulla F:ssa raskaustestissä ja sovin samalla seuraavan suunnitteluajan. Hyvä, että saitte fiksattua nuo lääkkeet. Meillä se sama pläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Planner. Olisipa hienoa jos se sinun veritesti näyttäisikin positiivista! Mutta jos ei näytä niin varmasti onnistuu teilläkin se reseptien saaminen tämän vuoden puolella.

      Poista
  2. Kertoiko lääkäri tutkimuksista enempää, jäin miettimään miksi tuoresiirtoja ei enää tehtäisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se lääkäri kamalan tarkkaan kertonut siitä pakastesiirtojen suosimisesta, sen vaan, että koska IVF hoito on keholle niin rankka, niin pakastesiirtoon se on päässyt palautumaan paremmin entiselleen. Mutta ei tosiaan osannut sanoa tuleeko suomeenkin jossain vaiheessa tämä käytäntö käyttöön, varmaan jollain aikavälillä ainakin.

      Poista