keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Miten meillä menee

Vauva-arki on ihanaa. Meidän poika on ainakin tähän asti ollut helppo vauva kun ei ole liiemmin itkeskellyt, nukkuu ihan hyvin ja imeminenkin onnistui heti ensi kohtaamisesta alkaen. Ensimmäisten päivien pelko siitä, kuinka tulemme pärjäämään oli aivan turhaa, kaikki asiat tuntuu tulevan luonnostaan.

Poika kasvaa aivan huimaa vauhtia! Viime viikolla neuvolassa painoa oli jo 4610g ja pituutta 57,3cm, tämä siis vajaan viiden viikon iässä. Olemme käyneet syntymästä lähtien viikoittain painokontrollissa hieman koholla olleiden bilirubiiniarvojen vuoksi. Ensimmäistä kertaa kotiutumista seuraavana päivänä ja sen jälkeen aika tarkalleen viikon välein. Arvot onneksi laskivat pikkuhiljaa ja keltaisuus alkaa olla jo lähes kokonaan poissa. Tällä viikolla on vielä viimeinen painokontrolli ennen ensi viikon lääkärineuvolaa.

On ihanaa seurata pojan kehitystä, jota tapahtuu päivittäin. Hän osaa jo hienosti kannatella päätään mahallaan ollessa ja hänellä on luonnollisesti maailman kaunein hymy. Ristiäiset pidämme ensi kuun puolivälissä ja nimen julkaisun jälkeen lopetankin kirjoittelun. Tämä kun on kuitenkin lapsettomuusblogi, enkä koe tarpeelliseksi jakaa täällä vauva-arkeamme tämän enempää. Tässä vielä kuva viisiviikkoisesta hymypojastamme:

4 kommenttia:

 1. Oi, söpö tyyppi on nyt siis (tai jo jonkin aikaa sitten) saapunut luoksenne. :) Lämpimät onnittelut ja mukavia hetkiä uuden tulokkaan kanssa!

  Mukava lukea että pitkänkin lapsettomuuden jälkeen (minulle 3 vuotta on pitkä aika) onnistutaan näin mainiosti.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Belly! Ja kovasti onnea teidän uuteen hoitoon, pidän peukut pystyssä että tekin onnistuisitte tällä kertaa <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva ja kuulumisia! Paljon onnea koko perheelle. :)

  VastaaPoista