tiistai 6. marraskuuta 2012

Kolmas kerta toden sanoo?

Vaikka minä niin vannoin että viime ICSI saa jäädä viimeiseksi. Vaikka meillä on edelleen ne kolme alkiota pakkasessa. Silti mietin jo nyt, että pitäisikö hommaan lähteä vielä kolmannen kerran. Ihan suoraan sanottuna mietin asiaa eniten kulujen kannalta. Jos vielä tämän vuoden puolella tehtäisiin homma kerran, saataisiin lääkkeet käytännöllisesti katsottuna ilmaiseksi. 700 euron säästö tulisi lääkkeistä, mutta toki hoito itsessään maksaisi edelleen sen pari tuhatta. Jotenkin vaan pelottaa, että jos tämän hoidon jälkeen luovutetaan, saattaisin katua sitä myöhemmin. Mutta entä jos aina vaan tuntuu että seuraava hoito kyllä tärppää eikä osaa lopettaakaan ajoissa? Olenko valmis kaikkeen vielä yhden kerran?
En tiedä.

4 kommenttia:

  1. Ei kai kolme kertaa ole vielä mitään poikkeuksellista. Eikä kai lapsen kaipaaminen ole vielä mihinkään kadonnut.
    Joten täysin sinua tuntematta veikkaan, että toivut henkisesti ja fyysisesti vielä piakkoin sellaiseen kuntoon, että jaksat ja haluat käydä läpi sen kolmannen kerran.
    Voimia tiellesi, toivottaa satunnainen anonyymi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi satunnainen anonyymi :)
      Juu eihän se tosiaan ole poikkeuksellista että hoito kertoja kertyy se kolmekin, monet jaksaa vielä enemmän. Ja eihän se oman lapsen kaipaaminen koskaan poistu, jossain vaiheessa on vaan pakko jatkaa elämää, varsinkin kun meillä se toinen vaihtoehto on adoptio eikä olla kuitenkaan enää ihan nuoria mieheni kanssa. Tuntuu vaan että aika loppuu kesken.

      Poista
  2. Mekin joudumme satavarmasti kolmanteen kierrokseen kun sinne pakkaseen ei tosiaan ole saatu ketään. Loppuvuosi vedetään henkeä, mutta alkuvuodesta sitten taas täysi höyry päälle. Ei tokikaan kiinnostaisi yhtään, mutta pakko kaikki tarvittava on tehdä. Jos vielä vähän on edes toivoa niin miksi ei.

    Ajateltiin sellaista taktiikkaa, että käydään hoitosuunnitelma läpi (tyyliin 2-3 viikon päästä) ja pyydetään silloin reseptit hoitoihin. Näin ollen kimpasen apteekkiin vielä tänä vuonna ne hakemaan. En tiedä, että onko tämä ok klinikalle, mutta yritämme ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko että yksityisellä klinikalla lääkäri voisi tehdä niin ilkeästi, ettei suostuisi kirjoittamaan reseptiä tämän vuoden puolella, tai jos niin on niin menettävät ainakin meidät asiakkaina. Ahdistaa vaan kun ei oikein enää jaksaisi, haluaisi jo jatkaa eteenpäin, mutta jotenkin ei vaan uskalla luovuttaa.
      Toivottavasti teidän Planner ei tarvitsisi lähteä kolmanteen kierrokseen, vaan se pikkuinen pitäisi oikein lujasti kiinni <3

      Poista