tiistai 9. huhtikuuta 2013

Rakenneultra ja 5. neuvola

Viime viikon keskiviikkona meillä oli kauan odotettu rakenneultra. Pikkuisella oli silloin viikkoja kasassa 21+1 mutta vastasi viikkoja 21+4. Kaikki näytti olevan muutenkin kunnossa. Yksi kohokohdista oli kun hän vilkutti iskälle ja äidille <3 <3

Tänään viikkoja tuli täyteen 22. Eilen oli 5. neuvola ja saimme sydänäänet vihdoin kuulumaan oikein ja kunnolla ne tällä kertaa kuuluikin! Kohdun kasvu pysyi edelleen keskellä käyrää mutta painoa oli tullut kolmessa viikossa taas yli 2 kg! Nyt raskauskiloja on tullut yhteensä 7. En ole kuitenkaan sen suuremmin herkutellut ja liikuntaa olen lisännyt, joten kaikki on siltä osin kuitenkin ok.

Hemoglobiini oli laskenut edelleen rautakuurista huolimatta ja oli enää 107. Vointi on kuitenkin ihan hyvä, joten vielä siitä ei suuremmin huolestuttu.

Kaikki siis toistaiseksi niinkuin pitääkin. <3

2 kommenttia:

  1. Ihania ultrakuulumisia! :) <3 Mulla kans olo ok vaikka hb laskenut koko ajan rautalisästä huolimatta niinku kanan lento. Viimeks oli vaan 103. Nyt oonki koittanu vielä lisätä rautaa entisestään. Ens ti neuvola joten saas nähdä onko ollut vaikutusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun odotus onkin jo ihan loppusuoralla, kovasti olen sitä seuraillut.

      Poista