tiistai 4. kesäkuuta 2013

1,6 kiloa

Tänään raskausviikkoja täynnä 30 eli viimeinen kymppi lähtee käyntiin. Olo on ollut edelleen hyvä ja olen säästynyt suuremmilta kivuilta ja kolotuksilta. Ongelmia tulee ainoastaan jos liikun liian nopeasti lenkillä tai jos syön liikaa. Niihin asioihin pystyn kuitenkin itse vaikuttamaan.

Eilen meillä oli ylimääräinen ultra jossa tarkistettiin, onko istukka vielä liian lähellä kohdunsuuta. Ei onneksi ollut, eli siltä osin esteitä normaaliin alatiesynnytykseen ei ole. Pikkuinen oli kasvanut taas kovasti ja painoarvioksi saimme 1,6 kiloa. <3 Tällä hetkellä vauva köllöttelee masussa pääalaspäin eikä toivottavasti sieltä enää käännykään.

Tänään oli 7. neuvolakäynti ja kaikki näytti sielläkin hyvältä. Painoa on tullut tähän mennessä yhteensä 10 kiloa, mikä on ihan normi. Masu oli kasvanut mukavasti ja kohdunpohjan korkeudeksi saatiin 28, mikä kulkee sopivasti käyrällä. Hemoglobiini oli taas hieman laskenut, eli lisärautaa saan syödä edelleen. Kaikki muut jututkin oli ok.

Valmistuin koulusta viime perjantaina ja kesälomailen nyt heinäkuun alkuun, jonka jälkeen alkaakin jo mammaloma! Äitiyspakkaus saapuu parin viikon sisällä ja olemme jo uskaltautuneet ostamaan pikkuiselle joitakin vaatteita. Tilasimme myös sängyn ja hoitopöydän, jotka saapuvat muutaman viikon sisällä. Nyt tämä koko homma vasta ehkä alkaa konkretisoitumaan.

















 Masu tältä aamulta eli 30+0

6 kommenttia:

  1. Hmm.. Omaan mahaani verrattuna, taitaa teillä olla prinssi tulossa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, sepä selviää sitten elokuussa, että kumpi tulee. :D Itse se tosiaan tiedetäänkin, mutta koetetaan pitää salassa syntymään asti. Ollaan saatu veikkauksia molemmista. :D

      Poista
    2. Me otettiin kans selville ja salassa ei voitu pitää. Ensinäänkin kun vieraat menevät lastenhuoneeseen niin näkevät kumpi tulossa :D
      Tuosta tunikasta, meidän h&mllä on tosi surkea äitiysvaatevalikoima. Ei ole kuin perustoppeja jos niitäkään :/

      Poista
    3. Joo, se H&M:n äitiysvaatevalikoima vaihtelee tosi paljon liikkeittäin, pitää joka kerta eri kaupungissa ollessa piipahtaa liikkeessä niin saattaa joskus löytää jotain uutta.

      Poista
  2. Pakko kysyä, mistä moinen ihana mekko on kotoisin?? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Mekko" on H&M:n MAMA toppi (tai tunika), joka hellesäällä meni hyvin mekosta kun on niin pitkä. :)

      Poista