torstai 23. elokuuta 2012

Huokaillen eteenpäin

Soitin tänään klinikallemme ja varasin ajan seuraavan ICSI:n suunnitteluun. Tapaaminen on ensi viikon perjantaille, mutta toivon että punktio ja istutus saataisiin järjestettyä vasta viikolle 43. Koska koulun kanssa on sen verran paljon aikatauluissa säätämistä, olisi hienoa jos saisimme nuo asiat hoidettua kyseisellä viikolla eli minun syyslomalla, silloin suuremmilta poissaoloiltakin vältyttäisiin.

Sen lisäksi että suunnittelemme toisen hoidon, käymme läpi myös kevään epäonnistumisen. Silloin meillä ei ollut halua tai energiaa rueta asiaa purkamaan, mutta nyt se on pakko. Tästä se taas lähtee. Huoh.

5 kommenttia:

  1. Ärsyttäviä kyllä kaikkien itse hoitotoimenpiteiden lisäksi on nuo aikataulut. Jos muuten koittaa olla edes vähän seesteistä niin sitten kun hoitojen aika niin pitäisi olla monessa paikkaa samaan aikaan. Puuuh.

    Tsemppiä kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Planner :)
      Suhteellisen hankalaa on satuttaa omia koulu, miehen työ ja sitten vielä klinikan omia aikatauluja keskenään... Viime keväänä ei ollut itsellä varsinaisia aikatauluja mihinkään niin oli paljon helpompaa laittaa hoidot johonkin kohtaan. Silloin tosin tämä talon rakentaminen ja muutto yritti kovasti sotkea kaiken. Saa nähdä kuinka meidän tällä kertaa käy.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Sally, voimia kyllä taas tarvitaankin. :)

      Poista
  3. Meilläkin näillänäkymin menee vkolle 42-43 punktio. Missä olittekaan hoidossa?

    VastaaPoista