torstai 25. lokakuuta 2012

Piinapäivät

Piinapäivät alkaa kun alkio on siirretty. Minusta ne alkaa punktion jälkeen kun tuskaillaan mitä soluille kuuluu. Sain tänään soittaa solulabraan tuskastuttavan monta kertaa ennenkuin sain vastauksen. Kymmenestä solusta kahdeksaan tehtiin mikroinjektio, kaksi oli sen verran epäkypsiä että ne saivat tyytyä maljahedelmöitykseen. Kahdeksasta mikroinjektoidusta hedelmöittyi kuusi, maljalla ei kumpikaan. Tällä tiedolla pitäisi jaksaa odottaa huomiseen. Olen itkenyt paljon. Tiedän että tuokin on ihan hyvä saalis mutta minua vaan ahdistaa. Painotin taas kerran tänään että jos vaan kannattaa niin halutaan ehdottomasti kaksi alkiota siirtoon (jos niitä saadaan edes sen vertaa), koska en luota pakastamiseen ja sulatukseen ollenkaan. Tuntuu vaan ettei ne kuuntele mitään mitä yritän sanoa. Maksetaan itsemme kipeäksi hoidosta mutta silti tuntuu että joudun itse huolehtimaan kaikesta. Masentaa.

9 kommenttia:

  1. Tuo kuusi kuulostaa jo hyvältä, toivotaan että pysyykin siinä :) Musta tuntuu että jos raskaus on nyt oikeasti meillä alkanut, piinapäivät kestävät varmaan ensi kesään :O

    VastaaPoista
  2. Kuusi on jo hyvä, vaikka olen kanssasi aivan samaa mieltä piinapäivien alkamisesta. Meillä 4 hedelmöittyi ja kolme saatiin pakkaseen asti. Kaikki etenivät 8-soluvaiheeseen.

    Tsemppiä ja lämpöisiä ajatuksia sinun suuntaasi lähettelee Toiveikas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Toiveikas <3 Lämpöisiä ajatuksia myös sinne.

      Poista
  3. Tosiaan tuo kuusi on oikein hyvä (viimeksi me saimme vain yhden siirtoon ja nolla pakkaseen...).

    Samaa mekin haluaisimme, että siirrettäisiin 2 kpl, mutta toistaiseksi eivät ole innostuneet asiasta. Sanovat, että se on sitten riskiraskaus sekä äidille että lapsille. Tiedä sitten sitten. Oletteko muuten millä klinikalla?

    Lykkyä pyttyä piinailuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan hoidoissa Felicitas klinikalla.

      Poista
    2. Jaa, no sitten ollaan hoidettavana samalla klinikalla :)

      Nahkea juttu kävi teille, toivottavasti tilanne rauhoittuu ja sulatukset menevät sitten aikanaan hyvin. Jaksamisia!

      Poista
  4. Wau! Te saitte pakkaseenkin jotain ja 8-soluvaihe on hyvä :) meillä ei koskaan yksikään alkio ole saavuttanut tuota vaihetta (maljalla) mutta ilmeisesti nyt on :D

    Pidän niiin peukkuja teille +++++++++

    VastaaPoista